در بسیاری از ساختمانها به دلیل سیمکشی و یا تاسیسات، شاهد آن هستیم که سقف نمای جالبی ندارد. در این موارد استفاده از سقف کاذب یک راهکار مفید و کاربردی به شمار میرود. البته تنها کاربرد پوشش سقف کاذب همین یک مسئله نیست. بلکه در بسیاری از موارد به کمک این سقفها میتوان تاسیسات امنیتی مانند دوربین را نیز روی سقف نصب کرد؛ بدون آنکه ظاهر سقف جلوهی نامطلوبی پیدا کند. همچنین میتوان به کمک نورپردازی سقف، به زیباتر شدن محیط نیز کمک کرد.
شرکت پوشش پاسیو در این زمینه نیز محصولاتی کاملا باکیفیت تولید میکند که میتوانید به منظور پوشش سقف و همچنین زیبایی محیط منزل خود از آنها استفاده کنید. اما ممکن است ندانید که از این سقف در کدام بخشهای منزل میتوان استفاده کرد. یا شاید مشتاق باشید با کاربردهای جالب این محصول بیشتر آشنا شوید. به شما پیشنهاد میدهیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا در این خصوص اطلاعات لازم را به دست آورید.
سقف کاذب برای کدام بخشهای خانه کاربرد دارد؟
سقف کاذب با نام پوشش ثانویه نیز شناخته میشود. با این حساب بدیهی است که این سقف روی سقف اصلی پیادهسازی و اجرا میشود. اما به نظر شما کاربرد این سقف در کدام بخشهای خانه بیشتر است؟ به طور کلی میتوان گفت که تقریبا در تمام بخشهای خانه از این پوشش استفاده میشود. نکتهی جالب آن است که میتوان از انواع ضدآب پوشش سقف کاذب در محیطهای مرطوبی مانند سرویس بهداشتی و یا حمام نیز استفاده کرد. همچنین در سالن پذیرایی و اتاق خواب هم میتوانید به کمک این سقفها، نمایی فوقالعاده را به منزل خود بدهید.
این پوشش، علاوه بر موارد بیان شده، به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. با این تفاسیر میتوان دریافت که از این محصول با اهداف مختلفی در انواع ساختمانها استفاده میشود. اکنون با توجه به آنکه طراحی پوشش سقف کاذب به شیوههای گوناگونی انجام میشود، میتوان در بخشهای مختلف از آن استفاده کرد. این امر با توجه به محیط و همچنین با در نظر گرفتن دکوراسیون منزل و البته سلیقهی فردی، انجام میشود.
مزایا و معایب سقف کاذب
حال که تا حدودی با این محصول آشنا شدیم و برخی از کاربردهای آن را دریافتیم، بهتر است به مزایا و معایب آن نیز اشارهای داشته باشیم. در ادامه میتوانید چند مورد از مهمترین مزایا و معایب این پوششها را مطالعه کنید.
مزایا:
- نصب آسان
- طراحی و رنگبندی متنوع
- کمهزینه بودن در مقایسه با تعویض و تعمیر سقف اصلی
- استفاده به عنوان عایق صوتی و حرارتی
- پوشاندن تاسیسات و یا معایب سقف
- امکان اجرای نورپردازیهای متنوع
- تنوع در متریال مورد استفاده
- جابجایی آسان
- به حداقل رسیدن مصرف سوخت و سایر انرژیها
- مقاومت در برابر رطوبت
البته با توجه به نوع متریالی که در سقف استفاده شده است و همچنین طراحی آن، مزایای دیگری نیز وجود دارد که در هر یک از انواع متفاوت است. مثلا برخی از انواع این سقفها را میتوان به آسانی نظافت کرد.
معایب:
- برخی از انواع این سقفها، عمر چندان بالایی ندارند.
- این پوششها نیاز به نگهداری و مراقبت بالایی دارند.
- برخی از انواع سقف کاذب، قیمت بالایی دارند.
- با اجرای این پوشش، ارتفاع سقف کم میشود. این امر برای افرادی که خانههایی با سقف بلند را ترجیح میدهند یک ایراد عمده محسوب میشود.
- مقاومت این سقفها را نباید با مقاومت سقف اصلی مقایسه کرد. باید به خاطر داشت که این سقفها در هر حال سقفهای ثانویه هستند.
معایب این محصول هم مانند مزایای آن ممکن است مطابق با نوع محصول متفاوت باشد. آنچه در این بخش به عنوان مزایا و معایب بیان شد، مواردی بود که به صورت کلی صادق است و ممکن است در برخی از موارد استثناهایی نیز وجود داشته باشد.
آشنایی مختصر با انواع سقف کاذب
در این بخش قصدا داریم نگاهی به انواع این سقفها بیندازیم تا بهتر متوجه شویم که تنوع این محصول تا چه اندازه زیاد است.
- سقف کاذب کناف: نخستین مورد، از این محصولات، سقف کاذب کناف است. در کشور ما پوشش کنافی بیش از انواع دیگر مورد استقبال قرار گرفته است. این سقفها خود در دو نوع ثابت و متحرک قابل پیادهسازی و اجرا هستند. در ساخت سقفهای کنافی از پنلهای گچی استفاده میشود.
- سقف کاذب PVC: نوع دیگری از انواع این پوششها از جنس PVC ساخته میشود. از جمله ویژگیهای این محصول، تنوع آن است که میتواند منجر به تولید محصولاتی زیبا شود. معمولا در سرویسهای بهداشتی از این نوع بیشتر استفاده میشود. چرا که مقاومت و استحکام PVC در برابر رطوبت بالاست. البته این پوشش در محیطهای دیگر نیز پیاده و اجرا میشود.
- سقف کاذب رابیتس: این پوشش، با نام راویز هم شناخته میشود. در ساخت این سقف از ورقهای گالوانیزه استفاده میشود. در واقع میلگردها و توریهای رابیتس به سقف اصلی متصل میشوند و سپس با مصالحی مانند گچ روی آنها را میپوشانند. به دلیل انجام این مراحل، پیادهسازی این سقف نیازمند زمان بیشتری است.
- سقف کاذب آلومینیومی: مهمترین مزیت این مدل، آن است که به سرعت و در کمترین زمان ممکن پیاده میشود. البته از آنجا که قیمت این پوشش بالاتر از سایر انواع آن است، معمولا افراد کمتری به سراغ آن میروند.
- سقف کاذب چوبی: زمانی که صحبت از دکوراسیون خانهها میشود، نمیتوان از متریالی مانند چوب چشمپوشی کرد. در طراحی سقف کاذب به منظور ایجاد محیطی دلپذیر و طبیعی از چوب استفاده میکنند. البته این نوع از سازهها، قیمت بالا و کاربرد کمتری دارند. همچنین اجرای آن نیز نیازمند زمان بیشتری است. به همین ترتیب معمولا افرادی که تنها به دنبال ایجاد زیبایی خارقالعاده و خاص هستند، به سراغ این محصول میروند.
از جمله دیگر انواع این پوشش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سقف کاذب گریلیوم
- سقف کاذب دامپا
- سقف کاذب آی گلس
- سقف کاذب آکوستیک
- سقف کاذب کشسان
- سقف کاذب MDF
- سقف کاذب ترکیبی
اگر قصد اجرای این سقفها را دارید، شرکت پوشش پاسیو به شما کمک میکند بهترین محصولات را در اسرع وقت در اختیار داشته باشید. ما با کمک مهندسین حرفهای و همچنین با ارائهی گارانتی، خیال شما را راحت میکنیم. به این ترتیب میتوانید با صرف هزینههای نه چندان زیاد، تغییرات عمدهای در محل زندگی و یا کار خود ایجاد کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.